beauty blogger,

Not black, but purple!

11:19:00 Descude 0 Comments




Avand un blog personal si postand tinute atat de des, e ca o bucata delicoasa de tort. Cand am inceput blogul si am inceput sa postez si tinute, m-am gandit ca va fi la fel de usor ca atunci cand imi pregatesc o tinuta pentru o iesire si uneori asa si este. Am reusit in decursul a 4 ani sa public zeci de outfituri complet spontane, care au devenit intre timp dupa staticile blogului si favoritele voastre. Insa dupa atatea outfituri publicate (sa spunem ca aproximativ 85% sunt tinute), optiunile incep sa fie limitate si apelez la reciclare.
Cu siguranta cu totii avem piese cheie pentru a merge la munca sau o iesire in oras, pe care le purtam la nesfarsit pentru ca ele ne fac viata mai simpla, dar ce imi place mie sa fac e sa creez formule care imi garanteaza ca oricat de des le port, outfiturile mele nu vor fi niciodata la fel.





Tintesc direct catre rochita pentru ca apare pe blog pentru a treia oara, azi. E simpla si daca simt ca sunt in pana de idei, stiu sigur ca ea e salvatoarea mea.
Ca o mica paranteza, mi-am avertizat fotograful vesnic prezent in spatele fotografiilor de pe blog, ca vedeta tinutei e jacheta mov. Ce a inteles el, a pus in aplicare. A insistat pe partea de sus, omitand cu desavarsire sa fotografieze incaltamintea. Abia acasa am sesizat acest aspect. Si pe buna dreptate, jachetuta mea iti fura ochii! Nu sunt o mare iubitoare de mov, dar mi-a placut modelul...si are detalii aurii :D.  O imitatie de piele foarte reusita, moale la atingere si foarte fina.





 Pe BrandCircus.ro am gasit-o si va invit si pe voi sa o descoperiti. Disponibila si intr-o frumoasa nuanta de verde-albastrui.



Am purtat:

Jacheta via Brandcircus  ||  Rochie Oasap

Love,D

You Might Also Like