blond deschis,

Melvita, primele impresii!

04:28:00 Descude 0 Comments






 E un lucru sa colectionez produse doar de dragul de a testa si altul pentru a-mi informa cititorii, corect?  Asadar si prin urmare, atunci cand vreau sa incerc toate noutatile e pentru research. Ha! 
Am primit recent trei produse Melvita. Le folosesc deja de o saptamana si la prima impresie chiar mi-au trezit interesul, de asta am si fugit repede pe Google sa aflu ce alte comori mai ascunde acest brand.







Am in prezent aproximativ patru sau cinci creme de maini in sertarul meu, de la branduri diferite, dar fara indoiala aceasta de la Melvita cu ulei de argan este favorita mea in momentul de fata. Are un miros subtil, a flori de primavara imi pare mie ( zambile, narcise, etc ). Intra repede in piele pentru ca are o consistenta usoara si ofera hidratare fara a lasa pielea grasa.   

Recunosc, nu am mai folosit ulei de argan pana acum! Stiam de multiplele lui beneficii, dar nu m-a tentat niciodata sa mi-l cumpar. Aveam impresia ca odata aplicat, nu mai scap de el...era doar o prejudecata! Am inceput in a-l aplica in jurul ochilor seara si mi-a placut mult experienta, asadar acum il aplic si dimineata. Procedez exact ca si cu o crema de ochi, nu lasa pelicula aceea uleioasa la care te gandesti si nici nu ingrasa pielea din jurul ochilor. E ulei de argan 100%, e bio si e ambalat intr-un recipent micut, tip roll-on, foarte usor de aplicat in jurul ochilor, insa uleiul de argan are multiple intrebuintari, tu alegi unde sa il aplici.
 In momentul de fata, acest produs pare sa imi ofere tot ceea ce mi-a lipsit de la multe alte crema de ochi si voi continua sa il folosesc!


Sapunuri solide am mereu in casa, imi curat pensulele de machiaj cu ele, pentru mine e cea mai rapida metoda. Pe acesta de la Melvita nu l-am deschis inca, dar daca imi place cum se prezinta, poate il introduc in rutina mea zilnica.


Tin neaparat sa precizez ca produsele Melvita sunt obtinute din ingrediente cultivate organic si respecta normele cartei Cosmebio. Din cate stiu, se gasesc in farmaciile Sensiblu. Eu le voi face o vizita cu siguranta! 


 Love,D




You Might Also Like