argin 925,

Martisorul meu, o bratara cu poveste

06:56:00 Descude 0 Comments





Sunt lucruri pe care imi place sa le pastrez doar pentru mine, momente pe care le apreciez tocmai pentru ca sunt ale mele si numai ale mele si oricat de mult as iubi acest coltisor care creste pe zi ce trece, cu siguranta exista lucruri care nu vor fi niciodata scrise.
 Totusi ador posibilitatea de a avea ceva fizic, palpabil care sa imi aminteasca mereu de lucrurile frumoase, uitate undeva intr-un colt al mintii si nu am cum sa nu le impartasesc cu voi.
Se spune ca lucrurile simple cu o nota personala sunt cele mai fermecatoare. Aceasta se aplica perfect pentru bratarile Soufeel, pentru ca ele spun o poveste, azi povestea mea... iar tu, tu poti creea povestea ta!






Fiecare fulg de nea tese o poveste, mereu diferit, mereu perfect. Atat de fragil cand e singur, si totusi atat de puternici cand sunt impreuna.
Asa imi doresc sa fie viata mea.



Indiferent ce se intampla, o calatorie iti ofera intotdeauna o poveste de spus, iar Parisul de-ar fi sa-l vizitez, ar fi un vis! 
Sa-l respir, sa-l simt, sa-l gust! 
INTR-O ZI!



Semnul crucii intotdeauna m-a atras si a fost o prezenta constanta in viata mea.
 E plina de pietre si are un aer elegant, rafinat!




Inimile noastre, legate de un singur destin!



Unde mi-e comoara, acolo mi-e si inima! 






Cu peste 500 de charm-uri pe site, a fost o misiune aproape imposibila sa aleg doar 5. Mi-am petrecut mult timp privindu-le, toate sunt frumoase si speciale in felul lor, dar pana la urma eu mi-am gasit POVESTEA. 
Ramane sa ti-o gasesti si tu!


E o bijuterie pe care o poti purta la orice tinuta, trezeste cu siguranta mult interes si transforma in mod pozitiv orice privire. In plus, ramane in caseta ta de bijuterii pentru totdeauna!
 Din 2011, Soufeel creeaza bijuterii frumoase si de neuitat, realizate din argint 925.
 In plus, ofera transport gratuit pentru comenzi de peste 50$!


Love,D





You Might Also Like