blogger iasi,

O scufita navy!

00:17:00 Descude 0 Comments
Cred ca un outfit pe langa faptul ca reflecta personalitatea, poate reprezenta si o etapa din viata. Spun asta pentru ca am realizat cat de mult mi s-au schimbat gusturile de-alungul timpului dupa ce am revazut cateva outfituri destul de vechi de pe blog. Acum imi este atat de rusine de ele, dar hei, ele sunt inca acolo ca dovada ca stilul trebuie lustruit. Si imi dau seama ca acum pretuiesc mai mult lucrurile mici, atat in viata mea cat si in garderoba mea. Uneori, cel mai bun accesoriu e zambetul si increderea cu care pasesti!


Weekend-ul asta am zis pas canapelei de acasa, am aruncat o capa frumoasa pe mine ( prima din istoria vietii mele ), o pereche de cizme comode si am iesit la explorat, bucurandu-ma intens de orasul ce ma inconjoara.
Aceasta tinuta rezuma vizual toate lucrurile cu care ma simt confortabil in acest moment, am pierdut sirul de câte ori am purtat aceasta capa si ma bucur de posibilitatile nelimitate pe care mi le ofera.
Cand e iarna, strazile sunt pline de paltoane si ele sunt protagonistele fiecarei tinute, de aceea imi place sa investesc in cele care pot fi purtate an de an, fara a se ciocni cu tendintele.
Si e ciudat ca tocmai aceasta capa draguta ma face sa suport perioada asta gri si rece care pana acum a fost ca un tunel neplacut inainte de venirea primaverii.
E moale, e navy, are gluga de scufita, buzunare si doi nasturei aurii. Cred ca mai degraba e un articol de tranzitie, nici subtire, da nici gros.
Am purtat:

Capa: Oasap
Rochie: Oasap
Cizme: New Yorker 


 Capa e disponibila pe site in mai multe nuante, deasemenea si multe alte modele!
Cele care imi plac mie:

Model Nr 1: AICI 
Model Nr 2: AICI
Model Nr 3: AICI

Love,D


You Might Also Like