blond,

OOTD: A very realistic december!

04:16:00 Descude 0 Comments<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13143507/?claim=upmseem9hfj">Follow my blog with Bloglovin</a>

Strat peste strat, aceasta e cea mai mare placere a sezonului rece, cea care anuleaza ploile, noptile reci si anticipate. In aceasta iarna, cand natura intra in odihna, eu, desemenea, ma concentrez asupra bunastarii mele si ma bucur de toate micile placeri ale sezonului, placeri insotite de decoratiuni, luminite, muzica de sezon, ceai din belsug si bradul, desigur!

Tot in randul placerilor incadrez si coletele ambalate frumos si pline de farmec sosite la usa, cele care iti transforma automat o zi proasta in una buna.


 Exista ceva distinct in aerul asta de iarna si nu e de mirare ca toata lumea poarta deja manusi si fulare. Daca inca infruntati frigul fara o caciulita chic sau o esarfa pufoasa, e timpul sa ne prindeti din urma, din fericire vremea rece nu mai inseamna de mult haine dubioase. Exista zeci de modalitati de a ramane eleganta ( palarii, pulovere de casmir, cizme peste genunchi ), tot ce ai nevoie pentru o garderoba perfecta de iarna.

Revenind la tinuta noastra, cred ca ati observat ca am dezvoltat o obsesie pentru franjuri. Stau marturie cele trei genti prezente pe undeva si aici pe blog. Spre fericirea mea, am gasit un model de fusta intr-o minunata combinatie de piele + franjuri = unt de arahide + jeleu = deliciu.
Materialul pare de calitate, iar pielea (fake leather) e moale si placuta la atingere!
 Am purtat:Pulover: Bershka
Cizme/Esarfa: New Look
Fusta: Milanoo.com


 
Va anunt cu parere de rau ca am un job nou care imi ocupa aproape tot timpul, primele mele zile de munca au fost destul de intense si momentan ma simt depasita de situatie. Pana imi revin si ma obisnuiesc cu noul program, voi posta rar.
Sunt o plangacioasa, cu asta ma ocup. Cand dau de greu, colectionez lacrimi!Love,D

You Might Also Like