alb,

Ninge cu sclipici! ❅ ❅ ❅

07:13:00 Descude 0 Comments
Tadaaa, e plin orasul de zapada! Asta mi-am dorit, deci nu pot sa ma plang. De frig mi-e mie ciuda si cand ninge, prefer sa stau in casa si orice problema importanta devine irelevanta. 
Sa vorbesc despre vreme a fost intotdeauna unul dintre subiectele mele predilecte pentru blog, in ciuda faptului ca acest subiect este adus in discutie cand te afli in mijlocul unei conversatii incomode, deobicei cu un strain. Personal, imi place sa vorbesc despre vreme pentru ca este definitoriu pentru ce am ales sa port in acea zi.

Imi place zapada, chestia e ca nu ma pot obisnui cu frigul. 
Dar Mosu' a citit postarea mea si a venit cu tolba plina. A asternut iarna peste oras si a lasat la usa mea un paltonas.
E o achizitie noua de pe Brandcircus.ro, un nou site de tip outlet cu haine si accesorii de la branduri cunoscute la preturi foarte ieftine.
 Dar sa vorbim putin despre culori!
Albul are deobicei, un impact puternic asupra mintii si relatia sa cu natura aduce liniste, armonie, ajuta la meliorarea stesului personal, si prin urmare, a starii de spirit a celor ce te inconjoara.
De unde stiu asta? Ei bine, eu sunt una dintre persoanele cele mai stresante si dupa multi ani de suisuri si coborasuri, am ajuns la concluzia ca albul e culoarea mea zen. Veti descoperi curand de ce spun asta!


Coat : Stradivarius via BrandCircus.ro
Ring: Zara via BrandCircus.ro
Jeans: Bershka
Boots: Zara

Nu am realizat nimic din ce mi-am propus in 2014 si sunt atat de fericita ca in sfarsit se termina! Sunt totusi entuziasmata pentru noul an si sunt curioasa ce surprize are pentru mine.
In noaptea dintre ani, vom sta acasa si pentru ca este o noapte care merita culori vibrante, luminoase si multa stralucire. voi purta ceva corespunzator.

Va doresc o noapte de poveste si un An Nou Fericit!
La multi ani!Love,D

You Might Also Like