alina ceusan,

#fashionbloggersiniasi

23:17:00 Descude 0 CommentsAm indraznit sa particip pentru postul de asistenta fara sa stau prea mult pe ganduri intr-o emisiune locala televizata si v-am impartasit si voua experienta mea la momentul respectiv. Tot atunci v-am povestit ca like-urile voastre m-ar ajuta mult. Urma ca pe baza lor sa fie aleasa castigatoarea, cel putin asa ni s-a spus. In final, toate s-au aranjat frumos, dar diferit. Pe podium!Am fost anuntata ca am fost selectata in etapa finala unde aveam sa le cunosc personal pe cele mai cunoscute bloggerite de fashion intr-un cadru de poveste. Catalin Botezatu a fost invitatul de onoare si tot el a desemnat si castigatoarea. Nu, nu am fost eu, probabil am fost prea micuta pentru gustul sau :)) 
Ca sa castig, trebuia sa merit acel loc, ori eu nu am simtit ca-l merit.
Chiar si asa, am fost foarte bucuroasa sa le pot cunoaste pe fete, sa schimbam cateva vorbe si sa le analizez indeaproape! 

Intamplator, Madalina Merca si Alexandra Moldovan au fost stilistele mele pentru unul din momentele interactive din cadrul emisiunii. In timpul emisiunii, alaturi de Madalina Merca si Alexandra Moldovan


 Ei bine, am simtit o explozie de emotie cand le-am vazut pe toate acolo, alaturi de mine! Ochii mei au fost atrasi instant de fiecare in parte, toate cu farmecul lor. 
La finalul emisiunii, am reusit sa interactionam, sa glumim si sa ne pozam.
A fost foarte distractiv, m-am simtit extraordinar, iar fetele au fost minunate. Nu am reusit sa socializez cu toate, dar le-am admirat tinutele, machiajul si chipul.
A fost frumos!

Sandra a fost cel mai aproape de sufletul meu, e un om cald cu multa bunavointa si foarte deschisa!

A fost o zi incredibila plina de activitati, oameni frumosi si momente intense. Am defilat, mi-am facut noi prieteni, am ras...
Am plecat acasa cu aripi, cu multe sperante si cu zambetul pana la urechi!


Love,D

You Might Also Like