frunze uscate,

OOTD: A dress made in heaven!

08:23:00 Descude 0 CommentsParcul e atat de frumos in acest moment al anului, iar fotograful a fost determinat fara indoiala de acest public de frunze sublime. 
F. Scott Fitzgerald a spus odata ca viata incepe peste tot din nou, toamna. 
Este momentul in care dulapul meu devine neincapator din cauza hainelor groase, iar eu caut noi inspiratii.

Probabil am spus-o de multe ori si ma tot repet, sunt o persoana rezervata si timida si de cele mai mute ori, asta s-a reflectat in modul de ma imbraca. Am realizat insa ca nu conteaza ce cred oamenii si cum te privesc. Important e ca atunci cand te uiti in oglinda, TU sa fii fericita si multumita.
Imi place sa ma disting de ceilalti si sa atrag priviri, cu toate acestea, mi-a luat ceva pentru a iesi din cochilia mea si inca se mai intampla sa fiu intimidata. Astazi, de exemplu, am fost scoasa din zona de confort in 3 secunde. Eram cu treaba prin oras ( scuza perfecta pentru a imbraca aceasta frumoasa rochie ) si am dat peste un amic si s-a gandit ma intrebe daca vin de la nunta. 
El chiar vorbea serios. :))
E adevarat, este o rochie eleganta, dar nu e deloc pretentioasa. E o rochie lunga de zi, dintr-un material elastic. Modelul pe site e putin diferit, eu am modificat-o si acum sunt complet indragostita de ea. 
 Amatoare de rochii lungi, e o piesa care are un loc special in garderoba mea.


Am pastrat totul simplu, dar o vad foarte bine purtata si cu o vesta sau un cardigan. Nu detin nici una, nici alta :))
Am purtat incaltaminte cu talpa joasa pentru ca imi place sa fie lungaaa, sa o tarai pe jos, sa matur frunzele, sa calc pe ea si sa ma impiedic! SA FIE LUNGA!

Curioase cum arata la inceput? O gasiti pe Milanoo si intr-o combinatie de culori diferita !

Va doresc tuturor un week-end minunat si nu uitati sa verificati oferta propusa de cei de la Sheinside, maine expira!
Cumperi doua produse, iar la al treilea primesti o reducere de 60 %!
Click AICI !

You Might Also Like