body scrub,

EXFOLIANT DE CORP HOMEMADE . DIY

05:05:00 Descude 0 Comments







Una din etapele esentiale pentru a avea o piele fina este sa scapi de celulele moarte si cel mai bun mod de a face asta este, desigur, prin exfoliere. Stiu, am mai vorbit despre importanta scrub-urilor si insist pe acest aspect pentru ca o exfoliere corecta nu elimina numai celulele moarte ale pielii, ci si creste circulatia sangelui care duce la prevenirea aparitiei celulitei. 
 Am testat deja multe din exfoliantele din comert si stiu cat de greu e sa gasesti unul eficient.


Vestea buna e ca poti profita foarte usor de produsele pe care le ai deja in casa si poti personaliza aroma fix pe gustul tau.
 Mi-a venit ideea cand am realizat cat de repede mi se consuma exfoliantul, insa stocul gelurilor de dus e mereu in crestere.
Reteta originala eu o stiu cu zat de cafea si ulei de masline, dar nu va faceti griji, va puteti face propriul scrub folosind ingrediente ascunse in camara voastra dupa nevoile si preferintele voastre.







Aveti nevoie de:
- cafea macinata
- gel de dus 
- un recipient gol

Se amesteca ingredientele si in functe de consistenta dorita se mai adauga gel de dus sau cafea. Se maseaza pe intregul corp cu miscari blande, circulare, apoi se clateste cu apa calduta! 
Se repeta procedeul o data sau de doua ori pe saptamana!




Cafeau este un exfoliant natural fantastic. Asa cum ne stimuleaza corpul in fiecare dimineata pe post de bautura, deasemenea poate servi si ca stimulent pentru piele.
Eu nu beau cafea, dar imi place cum miroase, cum arata si pe post de exfoliant, e revigoranta si relaxanta!


Love,D

You Might Also Like