bluza romwe,

Ganduri indreptate spre cer!

08:34:00 Descude 0 Comments


Acum cateva zile inca spuneam ca am 25 ani! O varsta nevinovata, dar care ma impresioneaza un pic. Un numar care reprezinta o trecere la o perioada mai serioasa, debutul proiectelor de adult si inceputul existentei responsabile.  Un sfert de secol a trecut pe langa mine! Realitate sau fantezie, orice ar fi, aceasta e viziunea mea, sunt sentimentele mele!


 In ultima vreme m-am gandit la viata mea, la realizarile mele, esecurile mele si dorintele mele pentru viitor si cred ca trecerea timpului mi-a adus un bun pretios: autocunoasterea. Stiu ce imi doresc cu adevarat si stiu ca lucrurile pe care le visam cand eram copil odata confruntate cu realitatea sunt putin diferite. M-am maturizat, dar inca aspir la o viata de adult care mi se potriveste, chiar daca nu arata la fel ca in visele mele din copilarie.
Vreau sa gasesc puterea de a merge mai departe fara a pierde din vedere toate stelele stralucitoare din ochii mei de copil, puterea de a scrie povestea mea adevarata.

~
2014 nu a fost grozav, multe s-au intamplat, e greu sa fii pozitiv si atat de multa tragedie care te face sa te gandesti ce naiba faci cu viata ta. Fiecare zi ma face sa cred ca lupt pentru un motiv gresit si vreau sa revin la ceea ce ma motiveaza, sa fac ceea ce conteaza pentru a putea fi fericita cu adevarat!


Desigur, au existat perioade mai bune. Oricat de mult as pretui tot ce am, la sfarsitul zilei ma intreb mereu acelasi lucru: Am facut destul? Sunt fericita? Imi place sa cred ca da! 
Fusta/Sandale: Zara    |    Bluza: Romwe     |     Pulover: Pimkie   |  Geanta:Meli MeloLove,D

You Might Also Like