all black,

OOTD ~Early autumn~

04:04:00 Descude 0 Comments

Parcul e deja acoperit de frunze... si totuşi, parcă prea devreme. Vara se apropie încet de sfîrşit, întotdeauna mult prea repede. O fi avand aripi!
Missing already those carefree summer looks! Înapoi la pantaloni si maneci lungi! Trecerea de la garderoba de vară la cea de toamna nu mă sperie, e acel amestec perfect de prospeţime si dulceata, iar vremea e încă destul de frumoasă pentru rochiile mele preferate si o pereche de ghete si un pulover gros peste, sunt suficiente. Oricat de încantată as fi pentru un nou sezon, modele noi si culori reci, nu sunt pregatita pentru asta, de departe gandul de a abandona garderoba de vară si asta se vede si în outfit-ul de astăzi.

Crop top: HERE  |     Skirt: HERE  |  Necklace: HERE    |    Sandals: Zara

Dulapul meu da pe dinafară de atata non-culoare, dar întotdeauna îmi face alegerile mai uşoare. Nu e de mirare ca si astăzi am ales acelaşi stil, dar uneori e distractiv sa adaugi puţină culoare.
 Totuşi, judecand după numărul colierelor colorate în continua creştere, cred ca pasesc pe un drum bun. Baby steps...mai bine!


 Crop top-urile pot fi intimidante, dar purtate corespunzător, sunt măgulitoare. Mie îmi aduc aminte de acea perioada a anilor '90 cand adolescentele purtau buricul la vedere. Evident, pentru mine e o joacă mai subtilă, îmi place sa le port cu talie înaltă si sa pastrez tinuta cat mai simpla, curată. Sunt un mare fan al fustelor creion, dar mi se par drăguţe si feminine si fustele voluminoase.
 Mereu sunt în căutarea unui top confortabil si îmi doream demult ceva similar, mă bucur ca acesta are lungimea perfectă, nu îmi place sa mă simt goală si expusă.

Poate fi achizitionat de aici, la un preţ micuţ,micuţ!


P.S: Voi sunteţi gata pentru toamna?


Love,D  

You Might Also Like