bej,

OOTD: All over lace!

07:20:00 Descude 0 Comments
Am profitat ieri de un soare "neasteptat" si am iesit sa admiram frumosul nostru Iasi. Sunt usor surprinsa de atasamentul meu pentru acest oras. Locuiesc aici doar de trei ani, dar nicaieri nu am simtit aceasta fuziune intre stilul de viata urban (care-mi place) si relaxarea completa (de care am nevoie) in parcurile imense superb amenajate.

Sandale: BershkaMa puteti acuza ca m-am imbracat prea elegant pentru o plimbare, dar tocmai avusesem bucuria de a primi un pachet generos care includea si aceasta rochita si desi am gasit-o mai frumoasa si putin diferita pe modelul de pe site, (poate si pentru ca am un bust mai mic), mi-a placut imediat ce am imbracat-o. Ba chiar si nuanta parca difera putin...hmm,voi ce ziceti?


Rochia este magulitoare si atat de potrivita pentru noptile de vara, iar dantela, un simbol al modei atemporale, adauga perfect o esenta de romantism si feminism in orice rochie.
Am incercat sa evit purtarea tocurilor cat mai mult posibil, am preferat sandalele cu talpa joasa, dar pentru aceasta tinuta am decis sa port cele mai comode sandale cu talpa inalta pe care le detin si pe care le-ati tot vazut in ultimele mele postari.
Cred ca ceea ce purtam zi de zi spune o poveste!
Este prima impresie pe care o lasam oamenilor pe care ii intalnim in fiecare zi.Ne petrecem o gramada de timp prin magazine cautand haine,asa ca ia decizia potrivita si poarta exact ce te reprezinta.Asigura-te ca ceea ce imbraci reflecta cu adevarat ceea ce esti si cu atitudinea potrivita poti face o impresie minunata lumii daca tii neaparat la acest aspect.

P.S: Rochia are acum o reducere de 40%!Love,D 

You Might Also Like