iulie,

Un spray de corp frantuzesc, luxuriant, racoritor si hidratant!

05:14:00 Descude 0 CommentsProdusele pentru corp fac parte din placerile mele preferate si intre noi e o adevarata poveste de dragoste.Creme,uleiuri,lotiuni de corp,pe toate le-am incercat.Totusi spray-ul hidratant pentru corp e o nouatate chiar si pentru mine.
Si ce fericire mai mare in timpul verii(sau restul anului) sa gasesti un produs care sa intre in piele in cateva secunde,sa te faca sa te simti bine si sa te faca sa plutesti intr-o gradina cu flori...

Spary-ul hidratant Ulric de Varens e o alternativa perfecta pentru cremele greoaie,care intra greu in piele.Ceea ce il face foarte diferit de toate celelalte produse e senzatia de racoare in momentul aplicarii,lejeritatea cu care intra in piele si gradul de hidratare.
Primul lucru care m-a atras a fost mirosul,un miros proaspat si senzual,o combinatie de patchouli,vanilie cremoasa si o atingere florala...ceva delicios,lacom dar nu sufocant!E aroma perfecta pentru a incepe ziua intr-o stare de spirit buna si pentru cei care iubesc parfumurile lemnoase,e un adevarat festin.Un miros dulce si gurmand,dar destul de discret,un parfum reconfortant!
Este foarte placut si usor de utilizat,ofera o hidratare buna fara a lasa un film gras pe piele,doar o piele catifelata si moale.
Eu il numesc rasfat pentru piele si spre disperarea portofelului meu,le voi incerca pe toate,este o  minune pentru acele zile in care te grabesti,dar totusi doresti sa ai o piele fina invaluita de parfum.

Spray-ul meu movuliu,placerea mea de zi cu zi,zis si Mini Sexy a devenit drogul meu!

Urmatorul pe lista e Cotton Musk pentru notele sale de mosc si liliac alb contopit cu caldura chihlimbarului si a vaniliei si Love pentru florile de cires si grapefruit.
La gasiti pe toate pe ProduseCosmetice.ro aici

Love,D

You Might Also Like