antirid,

Crema de Zi Anti-rid L'oreal Collagen Skin Re-Modeller ~Review~

08:41:00 Descude 0 Comments


Eu doar impartasesc cu voi produsele pe care le folosesc,dar evit sa fac recomandari.Unu,pentru ca nu sunt expert de ingrijire a pielii si doi,ceea ce functioneaza pentru mine,poate sa nu functioneze pentru tine.Deasemenea,nu am o rutina constanta,imi cumpar produsele asa cum cred de cuviinta,experimentez mereu si sunt in general,produse accesibile.

Ca toata lumea,sunt om,am momente de oboseala,de lene,dar niciodata nu trec peste cele doua etape importante,curatare si hidratare si acest lucru se reflecta pe pielea mea,in ultima perioada mult mai neteda si mai curata.

Crema de zi Anti-rid L'oreal Collagen Skin Re-Modeller e un produs nou introdus in rutina mea si merita intr-adevar sa fie prezentat,e o schimbare semnificativa in etapa de dimineata care mi-a adus un fel de mic miracol si o piele mai frumoasa.


Este o crema antirid,iar eu le-am gasit intotdeauna inutile pentru varsta mea,dar cu toate acestea am adoptat acest flacon si sunt foarte incantata,avand in vedere ca tenul isi recapata supletea si finetea,fara a straluci,asa cum se intampla in general cu cremele grase.
Textura,desi foarte densa si cremoasa,patrunde foarte repede in piele,iar in ceea ce priveste  confortul,tenul ramane moale si suplu pe toata perioada zilei si ofera o hidratare corespunzatoare.
Ceea ce am observat dupa aproximativ doua saptamani de utilizare,e o schimbare subtila a tenului,a devenit usor mai intins,pielea mai fina si mai luminoasa.
Aceasta este,evident,o schimbare de ordin minor si as putea fi singura care observa,dar voila...eu am remarcat,si asta e o surpriza placuta!


Ma bucur ca L'oreal a pus accent pe ambalaj,lasand la o parte eleganta flaconului,pompita aplicata este practica si igienica.Un mic detaliu important,acest produs este usor parfumat,un parfum proaspat si intrigant,dar care nu ma deranjeaza,oricum nu se mentine.
Este indicat pentru femeile de peste 35 de ani si contine SPF 15.

Simtiti-va libere sa imi puneti intrebari daca aveti,am incercat sa fiu concisa ca sa nu plictisesc,asa ca e posibil sa nu fi punctat toate aspectele.

Produsul se poate achizitiona de pe ProduseCosmetice.ro cu o reducere de 25%
Love,D

You Might Also Like