150 buff,

Cel mai bun fond de ten. Revlon Colorstay

04:32:00 Descude 0 Comments






Gasirea unui fond de ten potrivit pentru nevoile mele a fost una dintre cele mai mari probleme, cumva este cheia unui machiaj impecabil. 

RevlonColorstay era pe lista mea de dorinte de ani buni si sunt incantata sa ii fac loc printre celelalte. 




Am avut de ales intre mai multe nuante si a fost o sarcina foarte, foarte grea. Dupa ce am citit numeroase reviewuri, in cele din urma m-am oprit la 150 Buff, cea de-a doua nuanta din lista, stiam ca are subton neutru si de asta aveam eu nevoie. Din fericire, l-am nimerit perfect.

Eu chiar iubesc acest fond de ten pentru ca are o acoperire medie spre mare, ascunde cu usurinta roseata si cele mai multe pete si ofera pielii un aspect frumos, neted si fara cusur.
Avand in vedere ca textura este bogata, are tendinta de a se usca rapid, tocmai de aceea imi place sa il aplic cu un burete umed. Tot din acest motiv, nu simt nevoia de a-l seta cu pudra.





Este special formulat pentru tenul gras sau mixt, dar exista si varianta pentru ten normal/uscat si contine factor de protectie SPF 15.




Acestea fiind spuse, as putea crede ca Revlon Colorstay Oily Skin a ajuns foarte aproape de a fi fondul meu de ten favorit.

Sfat: Inainte de a va cumpara un fond de ten, asigurati-va ca va cunoasteti tipul de ten (normal, gras sau mixt). Ar trebui sa verificati, de asemenea daca aveti subton roz sau galben si asigurati-va ca va alegeti o nuanta care vi se potriveste. 

Il puteti comanda de pe AORO, au mereu reduceri!


You Might Also Like