Vintage mood | Review Sleek Vintage Romance Palette

04:02:00 Descude 0 Comments

Mi s-a spus ca am prea multe farduri.M-am conformat,am mai dat din ele si in cele din urma am facut loc paletei de farduri SLEEK I-Divine Vintage Romance si bine am facut. 
Am mai mentionat vreodata cat de geloasa eram pe voi,fete cochete cu palete de la Sleek?:))
Am o tona de produse uimitoare pe care mi le doresc,dar Vintage Romance e cea mai ravnita dintre toate,ehhh si acum e a mea:)Ambalajul este elegant,dintr-un plastic dur si are o oglinda mare,functionala.
Paleta contine 6 nuante cu sclipici,5 metalice iar una e mata.
Farmecul pastilutelor si calitatea fardurilor m-au cucerit exact cum banuiam si toate nuantele au un nume inspirat de locuri din intreaga lume.
In afara faptului ca sunt magulitoare pentru orice iris,aceste nuante sunt perfecte pentru a crea look-uri romantice smokey eyes,dar in opinia mea se pot crea cu usurinta si look-uri de zi,primele 3 nuante de jos sunt vizibile,dar nu prea intunecate,iar cel deschis de sus este o minune,o mica perla pentru iluminarea colului intern sau a arcadei.
Partea magica a acestor farduri consta in capacitatea de a oferi un look rafinat
Am tentinta de a face machiajul meu mereu in acelasi mod,concentrandu-ma foarte mult pe luminozitatea tenului si subliniind ochii si gura.Rezultatul final este intotdeauna unul discret.

Paleta se poate comanda de pe ProduseCosmetice.ro,unde veti descoperi o gama larga de produse cosmetice.
Curioase care e urmatorul produs de pe lista?

Concluzii:Paleta Vintage Romance mi se pare absolut superba,sunt impresionata de gradul de pigmentare,e fabuloasa in termeni de nuante si frumoasa in abilitatile sale de durata.
Pe scurt,o colaborare extrem de frumoasa si foarte aproape de sufletul meu!
Love,D 

You Might Also Like