Port bijuterii handmade!

04:47:00 Descude 0 CommentsPasiunea mea pentru bijuterii handmade a existat dintotdeauna,chiar daca nu ma pot lauda cu o colectie impresionanta si eu cred ca lucrurile facute cu suflet si pasiune se vad cu ochiul liber,sunt mici comori.
Nu puteam sa trec cu vederea colaborarii frumoase propuse de Cristina (Bijuterii handmade).Am ales impreuna setul "Special Night",sunt atrasa de orice e albastru:),iar bratarica si cerceii au fost o surpriza pentru mine.Cristina le-a ales cu grija si am apreciat ca a pastrat aceeasi nuanta.I-am multumit deja in privat,ii multumesc si aici public.
Colierul e asa cum il prefer eu,mare.Inca sunt oameni care se uita ciudat la colieriele masive,dar acesta e atat de delicat si cu bun gust!
Uneori ma simt atat de stimulata vizual cu toate imaginile cu care suntem bombardati zi de zi pe Instagram,Pinterest,Facebook,etc.E ca un flux nesfarsit de culori,tips-uri,proiecte DIY,totul pare simplu,dar sunt constienta ca in spatele unor astfel de bijuterii e multa munca,rabdare si neaparat imaginatie.

 
Pantaloni/Camasa: Bershka | Curea: Stradivarius | Sandale: Pull&Bear | Geanta: Local store

-Outfitul la care am purtat setul-Love,D

You Might Also Like