Ma bucur de produse noi de la ProduseCosmetice.ro

07:02:00 Descude 0 Comments


Nu e prima data cand ma bucur ca un copil mic la primirea unui colet, dar la asta a fost diferit ,a fost ceva ce mi-am dorit de mult timp si sunt aproape sigura ca eram printre putinele care nu se bucurase inca de o paleta Sleek.
Un alt produs aproape la fel de ravnit era Soft Matte Lip Cream-ul de la NYX,nu conta nuanta,lip cream sa fie:))
M-au cucerit instant,ambele!Acum,partea frumoasa e ca daca iti doresti sa stai in casa,dar ai chef si de cumparaturi,Internetul e plin.Eu mi-am comandat pretioasele din poza de pe ProduseCosmetice.ro,e un site cu o gama larga de produse cosmetice,produse pentru ten si corp,produse pentru par,lacuri de unghii,parfumuri,etc.Practic,"Orice ai nevoie",acesta fiind si sloganul magazinului.

Aveam o parere buna despre produsele de la NYX pentru ca mi-a placut tot ce am incercat de la ei pana acum si mi-am ales lip cream-ul fara nicio ezitare.Am citit inainte si multe review-uri si stiam in mare la ce sa ma astept.Eram convinsa deci,ca voi cadea in patima dragostei,dar nu ma asteptam ca va fi o dragoste MARE.
Marturisesc fara probleme ca sunt un fan absolut al rujurilor mate,dar si al rujurilor in general.Le prefer in detrimetrul gloss-urilor si asta pentru ca imi place sa nu simt nimic pe buze.
Mi-am ales Istanbul,o nuanta calda de roz prafuit cu o usoara tenta de mov.
Are un miros elegant si sofisticat,un miros la care,recunosc,nu ma asteptam si o textura matasoasa,fina.
Rezista pe buze cateva ore bune,apoi incepe sa se estompeze treptat dinspre interior spre exterior.Toata lumea stie ca rujurile rezistente usuca buzele,insa aici nu a fost cazul.
Poate pe viitor reusesc sa intregesc echipa,toate nuantele sunt foarte frumoase si un strop de culoare pe buze e intotdeauna binevenit.


Despre paleta voi vorbi intr-o postare viitoare,dar o puteti admira si aici !

Love,D

You Might Also Like