The joys of being a woman ~Shopping~

06:58:00 Descude 0 Comments

Ten frumos si luminos,fara make-up cu toatele ne dorim.Dar dorinta mea merge mai departe si mai mult decat atat,imi doresc un ten cu suprafata neteda,odihnita si in mod natural glowy.Piele perfecta,zic!Pare destul de ambitios,dar cred ca este posibil sa ma apropii,cu grija corespunzatoare(si apoi,eu chiar sunt ambitioasa).
Am descoperit destul de recent apa micelara cunoscuta pentru calitatea sa excelenta si efectele ei asupra pielii si de atunci o tot folosesc.E indispensabila si responsabila de bunastarea tenului meu si ma bucura nespus ca tot mai multe companii vor scoate pe piata produsul-minune.


Una din descoperirile mele preferate e apa micelara de la Garnier,mai ieftina si in cantitate mai mare,dar cu aceleasi ingrediente ca cea de la L'oreal.
Recipientul era insotit la raft de demachiantul bifazic,cel mic si colorat.Mi-a placut mult ca e mov,dar si mai mult pentru functionalitatea sa.Este unul dintre demachiantele mele preferate incercate in ultima vreme.
Langa,sta pitita o crema de fata de la Gerocossen primita la o revista.Are o textura uleioasa,dar se absoarbe destul de repede in piele.Are un miros placut,dar puternic.


Crema de maini si unghii de la Farmec este un produs care merita recomandat din punctul meu de vedere doar daca aveti mainile foarte uscate,e grasa,densa si patrunde in piele mai greu.
Mirosul cremei e usor artificial si destul de intens si mie personal nu imi place,dar o folosesc doar seara inainte de culcare si asa e ok,oricum mirosul dispare.

Spray-ul leave-in de la Gliss are un pret accesibil si e neasteptat de bun cand ai parul incalcit.Nu ingrasa si nu incarca parul,il consider chiar un produs util.

De la mine pentru mine,o paleta de farduri Maybelline in culorile mele preferate.Ca merit,zic!Contine patru farduri intense si toate la fel de cremoase.Le voi purta cu placere toata primavara asta,ce zic eu,tot anul:)
Si doua perechi de cercei,sa fie!
Nu as spune ca duc lipsa,dar zau ca asa culori frumoase nu aveam,asadar si prin urmare,nicio urma de vinovatie.


Cumintica,nu?


Love,
    Descude


You Might Also Like