fond de ten maybelline better skin,

Review Tesori d'Oriente

07:41:00 Descude 0 Comments





Ca si luna trecuta am descoperit produse minunate si e absolut necesar sa le impartasesc cu voi!
 Pentru a vedea viata in roz, punctez zi de zi lucruri care ma fac sa zambesc. Am nevoie de lucruri frumoase care sa ma linisteasca, de aceea imi si aleg produsele de frumusete bazate in primul rand pe miros. Imi place sa fac din fiecare dus un moment placut si relaxant.
Produsele mele favorite pentru rasfatul din dus sunt noile mele creme de baie de la Tesori d'Oriente primite de la mama mea recent. Le folosesc in mod regulat si sunt de o calitate incredibila. Imi incanta corpul si narile cu aroma puternica de mosc, au o textura cremoasa si moale, aproape ca o mangaiere. Fac spuma multa, dar se clateste usor si lasa pe piele un parfum puternic intreaga zi.
Sunt comoara mea mica, produsele pe care le folosesti deobicei la sfarsit de saptamana cand vrei sa te rasfeti, senzatia de bunastare e garantata si le recomand din toata inima.






Probabil cea mai misto descoperire sunt lacurilea astea ieftine de la Gabrini cu mult sclipici si confetti. Un truc foarte bun de a prelungi si transforma orice nuanta de oja si iti vine sa le porti tot timpul.






 Stiti iubirea mea pentru scrub-ul Thai Spa cu cacao! Acum l-am gasit si pe cel cu shea la pachet cu untul de corp si cum era de asteptat, le-am cumparat. Imi plac aromele oferite si textura lor moale si densa.
Mirosul de shea e un deliciu care va multumi amatorii genului:D






Fond de ten Maybelline Better Skin. Are o textura cremoasa si foarte densa, dar nu grasa, care se amesteca perfect pe piele si corecteaza fin roseata si imperfectiunile. 




Sper ca aceasta selectie va va ghida sau va va inspira in propria aventura la cumparaturi!

Love,
    Descude

You Might Also Like