blogger,

Bluza din piele cu peplum

01:14:00 Descude 0 Comments








Una dintre surprizele de saptamana aceastea a fost pachetul primit in urma colaborarii cu FrontRowShop care a sosit in doar doua saptamani. La prima vedere a site-ului, ai impresia ca nimic nu ti se potriveste, dar sapand mai adanc, descoperi nenumarate modele tare dragalase.

Mereu am fost atrasa de genul acesta de bluze cu multe volane in partea de jos (peplum), au capacitatea de a da un aspect indraznet si increzator si avantajul de a ascunde burta.
Mi-am comandat XS si tot mi-e putin larguta. Imi plac siluetele bine conturate si imi place sentimentul de a fi inghesuit in hainele mele.

Are un model tare frumusel, o puteti admira in toata splendoarea si pe site pe negru si gri, eu am vrut sa mai ies putin din monotonia negrului si am preferat o nuanta calda, plus ca ofera imitatiei de piele un aspect mai natural, fara luciu.








Cu avalansa de zapada din ultimele zile, s-a transformat rapid intr-un element de decor, dealtfel tinuta precede mai degraba sosirea primaverii.
Parcul din spatele blocului, acum acoperit de zapada, e intotdeauna un fundal favorit pentru un set de fotografii pentru blog.









Bluza: FrontRowShop
Fusta: Pull & Bear
Colier: eFoxCity
Cizme: Zara
Jambiere: Bershka



Love,
    Descude
 

You Might Also Like