Time for October Empties!

08:43:00 Descude 0 Comments
 E inutil sa mai spun,am fost praf in ultima perioada,dau vina pe job,programul meu de lucru s-a tot schimbat si de ce sa mint,nici inspiratie nu am avut.

Trusa mea de make-up si produsele cosmetice se reinnoiesc in mod costant,dar imi place sa raman fidela celor ce se muleaza nevoilor mele si inevitabil in postarea lunii apar frecvent veteranele mele produse.
Apa micela de la L'Oreal e unul din produsele de care va spuneam mai sus si pana in prezent,e inca favoritul meu.
Partea buna e ca ingredientele sale sunt bune,facandu-l un produs sigur din putinele optiuni de pe piata.
Holika Holika BB cream.Acoperirea e decenta cu o densitate mai scazuta,insa efectul este unul natural.Piele ramane fina si imperfectiunile atenuate,se aplica frumos si mirosul e subtil.

Deodorantul Bourjois cu flori de magnolie e delicat,dar eficient si a tinut o vesnicie.M-am bucurat cu adevarat de parumul sau floral si nu am reusit sa ma plictisesc,acum am trecut la mirosuri de sezon.
Samponul cu argan de la Farmec e bland,miroase bine si nu face spuma decat in cantitati considerabile.

 

Demachiant bifazic Nivea.Curata profund atat tenul cat si ochii,ca dovada acest al treilea recipient.

Lotiune de corp Planet Spa.Exceptand metoda de dozare,este o lotiune buna,hidratanta,se absoarbe rapid  si are un parfum foarte subtil,proaspat,curat.

I finished another polish...una neagra,folosita cel mai adesea pentru modele.

 So Elixir mi-a parfumat diminetile de Octombrie,un parfum ideal pentru toate varstele,un parfum ce as putea sa il impart cu mama mea,si doar pentru ca e suficient de versatil incat sa il purtam amandoua.L-am primit cadou la o comanda,nu ma defineste si nu l-as cumpara.

Acestea sunt gandurile mele generale,imi vin multe in minte pentru postarile viitoare, dar nu reusesc sa ma adun pentru poze,scris,etc.

 Descude
 

You Might Also Like