Lipstick is FUN!

03:59:00 Descude 0 Comments In ultima vreme am incercat sa realizez atat de multe incat de multe ori ma trezesc epuizata si fara pic de motivatie.In momente ca acestea,deobicei ma refugiez in fata calculatorului in speranta ca voi gasi o forma de inspiratie sau de incurajare.
Din fericire pentru mine,exista cosmeticele...arma noastra secreta.
Ahh,si cat iubim ritualul nostru de frumusete.Si cum sa nu il iubim cand aceste mici potiuni ne pot face sa ne simtim fabulos.
Un strop de concealer poate "sterge" o noapte nedormita,o pata de blush ne poate reda stralucirea si un ruj poate salva o zi groaznica.

Primul meu ruj a fost unul nude,pentru ca mergea la orice,insa eu vroiam sa fiu suficient de increzatoare incat sa port unul rosu.L-am asociat mereu cu femeile puternice,de succes,elegante si pline de farmec.Le invidiam ca paseau cu atata gratie si incredere fara sa le pese ce cred altii.

Acum am rujuri in toate nuantele...si le port pe toate(cu incredere).
Chiar daca cele mate sunt preferatele mele,in special toamna si iarna rujurile le aleg pe cele mai hidratante.Am tendinta de a schimba nuantele in functie de sezon,dar este doar o preferinta personala.
Cele mai multe sunt de la Farmasi,sunt suficient de cremoase,pigmentate si accesibile ca pret cat sa imi satisfaca aceste mici placeri fara sa risipesc o avere.


-Farmasi Maxi Rouge Lipstick 02
-Farmasi Matte Lipstick 01
-Farmasi True Color 30 :ultimul achizitionat,preferatul meu in acest moment
-Farmasi True Color 06
-Farmasi True Color 23True Color
 
So wear more lipstick,girls!

Descude

You Might Also Like