Produsele consumate ale lunii Iunie!

23:30:00 Descude 0 Comments


Vara ma limitez la produsele esentiale si le prefer pe cele light si cu mirosuri cat mai fresh.
Chiar daca ultimele zile au parut a fi de toamna,singurul parfum pe care il mai agreez e Moment de Bonheur,dupa cateva senzatii de greata urmate de ameteala provocate de celelalte parfumuri pe care le detin.


Produsele de la Anian mi-au lasat o impresie placuta,dar acum ca le-am terminat...m-am orientat spre altele similare.
Activatorul pentru bucle l-am vazut intr-un magazin cu produse naturiste,dar nu l-as mai cumpara pentru alcoolul din fruntea listei,nu am simtit ca mi-ar usca parul,am avut insa retineri pe toata perioada utilizarii lui.

Bifazicul pentru par vopsit mi-a placut mult mai mult,acum incerc sa imi dau seama daca se va simti vreo diferenta pe o perioada indelungata daca nu il folosesc.Dupa aproape o saptamana de la terminarea lui,parul arata si se simte la fel.


Primul meu gel de dus Yves Rocher din gama Jardins du Monde pe care l-am incercat e acesta,cu flori de bumbac.Este un gel de dus incredibil,are o textura cremoasa si se simte pe piele foarte delicat,nu usuca pielea...ba chiar mi s-a parut hidratant.Mirosul e soft,perfect pentru vremuri calduroase...dar nu pe gustul meu.

Balsamul de la Nivea,indiferent de gama e salvarea mea.E mai mult decat un balsam,ma incumet sa ii atribui calitatile unei masti de par,textura e foarte densa,hidrateaza in cateva secunde dupa aplicare,parul ramane fin si placut la atingere si foarte parfumat,miros ce se mentine pana la cealalta spalare.


Oja alba mata Farmasi-oja alba e cea mai folosita nuanta,s-a ingrosat inainte sa ajung la jumatatea sticlei si am ales una de la Moyra de data aceasta,are acelasi pret si pare mai subtire.

Crema Nivea in varianta mini-cumparata pentru a o purta in geanta in situatii de "urgenta".Love,
    Descude

You Might Also Like