Animal print-Oasap!

04:09:00 Descude 0 Comments


Am rasfoit site-ul saptamani la rand innebunita sa imi cheltui creditul meu Oasap,zi de zi am cotrobait prin sectiunea New arrivals pentru ca nimic parca nu era pe placul meu,pana m-am impotmolit la colantii cu animal print care acum sunt "out of stock".
Si nu stiu ce a fost in capul meu,zau.Ei sunt frumosi de mor,dar nu pentru "anticurajul meu" pentru piese mai indraznete.
A fost suficient sa ies pana in spatele blocului pentru a face cateva poze si am intors destule capete masculine.Adaugand si privirile sugestive ale consortului,nu a fost placut deloc.Pe numele lor intreg,Fashion Leopard Leather Look Leggings,colantii au un aspect placut de piele(nu aspectul acela ieftin),foarte elastici-se modeleaza perfect pe picior si sunt si incredibil de comozi.
Singurul meu regret e ca nu au avut mai multe modele de print-uri...modele mai cuminti,zic:).Tinuta pare cuminte si in poze chiar a iesit decent.Intentia mea a fost sa nu par vulgara,hainele negre au fost alegerea mea,voi cum i-ati purta?


Bluza:Stradivarius
Jacheta:Bershka
Colanti:Oasap
Ghete:Zara

Pret:21$
Eu am ales modelul clasic al imprimeului leopard,dar mai erau disponibili si in nuante de verde,mov sau albastru.Ii gasiti aici

You Might Also Like