Travalo Excel Atomizer

10:24:00 Descude 0 Comments

Am aplicat pentru Travalo Excel Atomizer cu ajutorul Alexandrei,mi l-am dorit pentru ca stiam ca imi va fi de folos,am prostul obicei de a iesi din casa fara sa ma parfumez si nici nu imi face placere sa car sticluta cu parfum dupa mine,iar acest recipient chiar imi este de folos,pentru ca il port mereu cu mine si il folosesc ori de cate ori simt nevoia si e atat de micut ca il pot purta in orice geanta sau chiar si in buzunar(nu e cazul),si poate fi luat in bagajul de mana in avion fiind dotat cu un sistem unic de reglare a presiunii.

 

Travalo Excel Atomizer vine insotit de o carcasa de protectie care il fereste de zgarieturi.

Este disponibil in 10 culori,si desi am fost intrebata in ce culoare il prefer,am uitat sa mentionez si mi l-au trimis pe albastru,probabil eu optam pe negru.

Cantitatea cu care poate fi incarcat este de 5 ml si in jur de 60-65 pulverizari suficiente pentru o calatorie.

Este foarte usor de incarcat,se scoate doar capacelul parfumului si se introduce in orificiul atomizorului Travalo si se apasa pana se umple.Operatiunea ar trebui sa se desfasoare pe o suprafata plana,lucru pe care eu nu l-am facut si a fost mai complicat.

Am facut si un fimulet pentru a vedea mai bine cum se incarca,insa calitatea nu e cea mai buna.

Poate fi achizitionat de pe http://www.travalo.com si costa £12.49 sau de pe un site din Romania,http://parfumeriamea.ro/travalo?gclid=CNvGj7LIt7ACFQW-zAodZ0s37Q cu 50 lei


You Might Also Like