Anian-Igiena intima

06:18:00 Descude 0 Comments


In general imi aleg cu mare grija produsele pentru igiena intima pentru ca este o zona extrem de sensibila si necesita o atentie sporita.Igiena nu inseamna doar spalare/curatare,ci si prevenirea imbolnavirii.
Am inceput sa acord mai multa atentie acestui lucru cam de cand am avut prima menstruatie si mi se pare esential sa folosim produse special concepute pentru aceasta zona pentru a preveni eventualele infectii intalnite atat de des la femei.
Bineinteles ca nu am inceput tocmai cu cele mai potrivite produse,ci mai exact cu ce gaseam prin comert si imi aduc aminte ca primele mele produse au fost cele de Avon,ulterior afland ca nu sunt tocmai ce aveam eu nevoie.
Cred ca ingredientele sunt foarte importante la astfel de produse si habar nu aveam eu ce contin ele sau ca PH-ul nu trebuie sa fie agresiv,ci neutru si tot asa.


Lotiunea pentru igiena intima Anian pare produsul potrivit pentru nevoile mele,nu contine conservanti sau proteine de origine animala,ci doar de origine vegetala si este testat dermatologic.
Nu provoaca iritatii sau alergii,ph-ul fiind 5,5.
Mirosul este foarte subtil,preferabil ar fi deloc,dar e un miros natural si placut in acelasi timp.
Cantitatea sufienta,200 ml avand in vedere ca la fiecare utilizare folosesc doar foarte putin,exact cat am nevoie iar pretul mi se pare rezonabil,14 lei.
As fi vrut sa aiba pompita in locul acelui capacel care se ridica,ar fi facut utilizarea mai usoara dar recipientul fiind mic si sa zicem plat,nu incomodeaza foarte tare.

Este un produs bun pe care vi-l recomand,iar eu ii voi ramane fidela,asta daca nu voi gasi altul care sa il detroneze pe acesta.

You Might Also Like