Prima mea comanda Miniprix!

02:51:00 Descude 0 Comments


Aurora cu postarile ei impresionante si detaliate despre Miniprix si nu numai,m-a facut atat de curioasa incat am ajuns sa "rasfoiesc" toate produsele de pe site-ul lor si imi facusem deja o lista cu ce imi doresc,iar in noapte de Revelion am avut norocul sa plasez prima mea comanda pe Miniprix.ro,unde am beneficiat de 50 % reducere.Nu a fost o comanda mare,sunt foarte calculata in privinta banilor si nu sar calul aproape niciodata.

Geanta aceasta o ochisem de mai mult timp,mi-au placut mult ciucureii ei,dar am comandat-o mai mult pentru ca aveam nevoie de o geanta mare si incapatoare pentru a-mi incapea toate prostiile pe care le car dupa mine.
E mai mare decat ma asteptam si la prima vedere ma speriasem putin,eu fiind obisnuita doar cu genti medii sau mici,insa dupa ce am umplut-o,am prins drag de ea:)
Pe site costa 40 lei,iar cu reducerea de 50% am platit 20 lei,cred ca cea mai mica suma pe care am dat-o vreodata  pe o geanta.
Arata exact ca pe site si materialul este de calitate.




Rochita am ales-o mai mult pentru detaliul de sus si am ramas surprinsa cand am vazut ca e de la Bershka.Pretul ei initial a fost de 39 sau 40 lei,deci am platit pe ea in jur de 20 lei.



Lantisorul l-am adaugat in cos fara sa ma gandesc prea mult,arata ok si nu a costat decat 6 lei,dupa ce am aplicat reducerea.

You Might Also Like