Loose Eyeshadow-Sugarpill

09:44:00 Descude 1 Comments

Hey,


                       Maine plec pentru o luna in vacanta si nu cred ca voi mai face nicio postare,dar cand ma intorc va povestesc tot ce am facut si va voi arata si poze!
                      Astazi,cand imi faceam bagajul,am gasit un fard de ochi pulbere pe care nu l-am folosit niciodata si caruia nu ii gaseam locul printre fardurile mele,dar azi i-am gasit o intrebuintare,il voi folosi ca eyeliner si imi place chiar foarte mult.Imi place ca are mici particule stralucitoare albastre si se intinde foarte bine,vara asta cu siguranta nu voi mai folosi altceva pe post de eyeliner,pentru ca acest fard ramane la locul lui oricat de cald ar fi si cred ca il voi incerca si cand voi merge la plaja pentru ca am observat ca nu se intinde la contactul cu apa,doar i se duce din intesitatea culorii,deci e bine!
Are 5 grame,pentru mine mi se pare foarte mult si cred ca va tine o vesnicie!

        Ce nu imi place la el e ca atunci cand il aplic,curge si pe fata si cand incerc sa il sterg,ramane mult sclipici pe fata!

Aici am incercat doar ca sa vad ce iese,cu scuzele de rigoare nu sunt data nici cu fond de ten,nici cu mascara...cu nimic!
Si bineinteles,telefonul nu a surprins culoarea exacta!In realitate e mult mai frumos!
                            Acum va arat ce am purtat eu zilele astea pe unghii,nu e culoare obisnuita pentru mine!
Culoarea e obtinuta dintr-o combinatie de albastru,galben si verde!
Initial,trebuia sa iese altceva sau cel putin eu aveam alta culoare in minte,dar am scapat prea mult verde si a iesit asta:


       Oricum eu ma plictisesc foarte repede si imi schimb des culoarea unghiilor,asa ca nu cred ca ma voi mai da si a doua oara cu aceasta oja!

Sper ca v-a placut aceasta postare!
Va pup:*:*

You Might Also Like

1 comentarii:

a iesit foarte frumoasa culoarea :( m-am bosumflat un pic cand am citit ca e facuta de tine, vroiam sa mi-o iau si eu :))