aranjament floral,

Un aranjament de trandafiri criogenati | Fleurs de Prestiges

22:13:00 Descude 0 Comments


 


Azi, 6 noiembrie, Olivia implineste 1 an! 

Se incheie primul capitol din povestea noastra si tot timpul asta pretios petrecut impreuna si toate momentele pe care nu le voi uita niciodata vreau sa le marchez cumva. Un cadou care va dainui peste ani.

De la gandul asta am plecat si mi s-a infiripat ideea ca cel mai frumos cadou trebuie sa fie pentru amandoua. Flori pentru mama si fiica. Asa am aflat despre trandafirii criogenati. Trandafirii nemuritori. 

Deci, trandafirii acestia puri, sunt in primul rand pentru tine, puiul meu!




Coincidenta sau nu, tot astazi se lanseaza si site-ul Fleurs de Prestiges, de unde puteti achizitiona aranjamente florale compuse din trandafiri criogenati (conservati) printr-un proces special ce le ofera o durata de viata de pana la 25 ani. Iar trandafirii sunt alesi fir cu fir, pentru o calitate premium. Si nu trebuie sa va speriati de preturi, vor fi corecte si accesibile tuturor. 

Stim cu totii cat de mult apreciaza femeile trandafirii, iar cand acesta este un trandafir nemuritor si se pastreza la fel peste ani, cu atat este surpriza mai mare. Trandafirii criogenaÈ›i sunt desprinÈ™i din poveÈ™ti, iar eu il gasesc un cadou original. 

O surpriză unică pentru cei dragi!

 Daca vreti sa fiti printre primii care pot cumpara sau pentru sansa de a castiga un aranjament floral cu trandafiri criogenati care rezista pana la 25 ani, inscrieti-va pe site. 

Sper ca v-a placut articolul!








You Might Also Like