black friday,

Incaltaminte pentru sezonul rece de pe Modlet.ro

02:43:00 Descude 0 Comments



 Aproape toate perechile mele de incaltaminte sunt negre, si cele mai multe dintre ele modele clasice. Trebuia sa fac ceva in privinta asta si mi-am facut rapid o lista cu ce am si ce mi-ar trebui. Asa am ajuns la concluzia ca nu stau prea bine la capitolul cizme. Intamplarea face ca mi-a sarit in ochi in timp ce navigam pe Internet o pereche de cizme mov AB-SO-LUT superbe, de pe site-ul Modlet.ro. Nu m-am multumit doar cu o pereche, preturile erau prea atractive, asa ca m-am decis la doua modele super misto.  

Cele mov sunt elegante, cu toc mediu. Foarte comode si potrivite sezonului rece. Sa va zic cat au costat? Va zic, caci nu-i niciun secret. La cat de bine arata, eu zic ca 120 lei pe o pereche de cizme e un mizilic. Dar haideti sa le vedeti in actiune!







Atat de frumos complimenteaza o rochie midi. Iar culoarea, un deliciu de toamna. Am ales sa le port cu o rochie galbena pentru a le pune in evidenta, dar imaginati-va ce frumos ar arata cu o fusta plisata sau midi, intr-o culoare uni, complementara. 

Eu m-am indragostit de ele si abia astept o noua ocazie sa le port. Din pacate, stocul e epuizat si inteleg de ce, dar la categoria Cizme veti gasi o gramada de alte modele. Iar preturile sunt foarte ofertante. 


Cea de-a doua pereche de cizme e cu talpa joasa. M-a atras la ele detaliul din partea de jos, au un aer asa mai casual si foarte bine am facut. Marea mi-a fost mirarea cand a ajuns coletul si am vazut ca au blanita pe interior, de sus pana jos. 

Surpriza, pretul lor a fost 100 lei. 

Cizmele cu talpa joasa, în general, sunt cei mai buni prieteni ai mei. Îmi place să le port în toata perioada anului combinate cu blugi, fuste sau rochii cu ciorapi sau fara. Ador!


Pe Modlet.ro gasiti si incaltaminte din piele, modele diverse din toate categoriile. Preturile sunt pentru toata lumea, cele din piele fiind un picut mai scumpe evident. Iar acum, in perioada aceasta puteti profita de reducerile de Black Friday.








You Might Also Like