camasa alba,

Camașa tip rochie | Dragos Prioteasa

09:08:00 Descude 0 Comments







Să te menții în trend nu-i chiar simplu. În fiecare an apar noi must have-uri și brusc începi să le vezi peste tot. Dar dacă acorzi puțină atenție, vei observa că majoritatea dintre ele dispar exact așa cum au apărut, foarte rapid. Deci nu e neapărat o idee bună să îți construiești garderoba conform tendințelor. Unii ar putea să te laude, alții nu, dar principalul lucru pe care ar trebui să te concentrezi este stilul... propriul stil personal de fapt. 

Acestea fiind spuse, toată lumea știe că o cămașă albă, clasică o poți purta în fiecare sezon, fără excepție. Deci această tendință poate fi de fapt o investiție, pentru că se adaptează ușor fiecărui trend, an de an.









Și ceea ce am vrut să vă arăt astăzi este o cămașa de tip rochie, creată de Dragoș Prioteasa. Este confecționată dintr-un material de înaltă calitate din Italia, la fel ca toate cămășile de dama de pe site. Este un material care se calcă foarte ușor și nu intră la apă când necesită spălare.


Eu m-am gândit să creez un outfit simplu, dar de efect și am ales să o port cu ghete înalte, beretă roșie și un harnașament din piele care să accentueze talia și să pună în evidență rochia și mai mult.
Dacă se încălzește, poți schimba ghetele pe sandale, sau pe niște pantofi sport și va arăta poate și mai bine.
Aa, și poți sări peste accesoriul purtat de mine și să adaugi o curea simpatică în talie. 

Evident, nu uita să adaugi și un strop de ruj închis. Sau cel puțin ceva din paleta prună/bordo/vișiniu. Va fi pata de culoare.!

Pentru curioși și nu numai, rochia tip rochie alba poate poate fi achiziționată de pe site.












You Might Also Like