beauty blogger,

Produsul lunii ianuarie

00:44:00 Descude 0 Comments




Am gândit o nouă serie de postări pentru sfera de beauty ce va apărea lunar pe blog de-acum înainte, și chiar dacă ideea mi-a venit destul de simplu, mi-a fost greu să aleg un singur produs, pentru că hei, am mai multe preferate.

Dacă ar fi să alegi un singur produs din portfardul tău fără de care nu ai putea să trăiești, ce ai alege? Poate că ești o lipstick girl, sau poate apreciezi concealer-ul. Pentru mine însă, trebuie să fie rimelul.
Așadar, produsul lunii ianuarie este Mascara Supra Volume de la CLARINS.



Am încercat acest produs acum mai bine de 3 ani și de atunci am tot fost prieteni. Pe lângă faptul că acest rimel oferă un volum incredibil, formula sa ajută la îngrijirea genelor, făcându-le mai puternice, astfel încât firele de păr să nu mai cadă la fel de repede, iar în cele din urmă acestea să fie mai pline și mai voluminoase natural.

Pensula este ușor de folosit, acoperind genele de la rădăcină până la vârfuri dintr-un singur strat. Am purtat acest rimel și vara, pe caniculă, cât și în condiții de umiditate și nu s-a întâmplat niciodată să mă murdăresc sub ochi.

So all in all, sunt serios impresionată, motiv pentru care sunt la al patrulea recipient sau chiar mai mult.

Aveți și voi o mascara preferată? Mi-ar plăcea să împărtășiți cu noi!



You Might Also Like