aur,

BIJUTERIILE AURII

01:57:00 Descude 0 Comments





BIJUTERIILE... oamenii le poarta si le tin aproape de inima lor. 
Intotdeauna incerc sa adaug in caseta de bijuterii piese care pot fi pastrate pentru totdeauna si in cele din urma, transmise celor dragi.

Iar daca ma intrebati pe mine,  I am all about the gold cand vine vorba de bijuterii, dar asta nu inseamna ca cele argintii nu imi sunt dragi. Chiar acum e pe drum o bratara Souffel si o astept cu mult entuziasm. Totusi, cele aurii raman preferatele mele, intotdeauna am avut impresia ca imi ofera mai multa gratie, in plus, se potrivesc cu parul meu blond, cel putin asta vad atunci cand ma privesc.






In cazul de fata nu vorbim de bijuterii pretioase, doar mici accesorii care fac ca totul sa para mai frumos.
Desi am zeci de coliere statement pe care le port in continuare cu mult drag, in ultima vreme m-am simtit atrasa de cele mici, finute, elegante sau doar simple.
Sunt accesorii ieftine pe care si le poate permite oricine, iar cele primite de mine arata extraordinar de bine si sunt lucrate minutios. 






Partea buna e ca daca aveti deja acasa lantisoare de diferite dimensiuni, le puteti adauga strat peste strat intr-un mod in care atunci cand sunt impreuna, sa devina un accesoriu one statement. Le puteti arunca pe toate cele care va sunt favorite fara sa para ca ati exagerat.





Alte doua coliere strat peste strat se afla in lista mea de dorinte. Daca voi reusi sa le achizitionez, revin cu o postare. Designul lor simplu si rafinat se potriveste cu stilul meu si se integreaza perfect in tinutele mele deja planificate in minte.












Aveti 10% reducere la orice comanda din sectiunea Jewelry & Accesories daca folostiti codul EMTT10,  puteti sa il folositi ori de cate ori doriti, iar transportul este gratuit! 
Spor la cumparaturi!


Love,D


 

You Might Also Like