apocalips rimmel,

LACURI DE BUZE DE LA RIMMEL. APOCALIPS

04:22:00 Descude 0 Comments



 


Cel mai bine este sa arati natural, dar pentru asta ai nevoie de machiaj si daca incepi sa-l porti de la o varsta timpurie ca mine, o sa ajungi dependenta de el. Te obisnuiesti sa te vezi asa si te simti goala fara el. 

Un lucru e sigur, eu ma machiez din pura pasiune si orice ruj, fard sau pensula noua ma bucura, iar increderea pe care mi-o ofera make up-ul e de nepretuit.





De doua ori la rand am fost tentata sa bifez cateva dintre lacurile de buze Apocalips de la Rimmel, dar nu am facut-o si mi-au ramas in gand nuantele intense expuse la raft. Norocul meu ca a avut cine sa ma anunte ca sunt reduse, iar cele doua din imagine erau singurele nuante ramase. Ma bucur tare mult ca am profitat de reducere, sunt exact genul de rujuri pe care ti le doresti in portfardul tau, pigmentate, rezistente si care nu usuca buzele.
Multumesc, N. ca m-ai ajutat sa intru in posesia lor :)

Ambalajul e dragut si simplu si imi place ca pot vedea cu usurinta nuantele lor, le face mai usor de identificat.





600 Nude Eclipse e foarte apropiat de nude-ul pe care il caut de mult timp, poate fi purtat in orice moment al zilei, iar 201 Solstice e o nuanta frumoasa greu de descris, warm rose as spune.





Ma incanta opacitatea unui ruj amestecat cu stralucirea unui luciu intr-un singur produs, cu toate acestea pe buze nu se simte uscat ca un ruj, dar nici lipicios ca un luciu. Se seteaza pe buze dupa cateva minute si senzatia ca ai avea ceva pe buze dispare.



Love,D

You Might Also Like