blogger iasi,

Bubble gum

22:58:00 Descude 0 Comments

Am aceasta manie foarte frustranta care dezvolta obsesii pentru lucrurile care exista doar in imaginatia mea. Acum permiteti-mi sa va explic: daca am nevoie de ceva, o pereche de incaltaminte de exemplu, am intotdeauna o idee foarte clara in minte cu ceea ce vreau - si de cele mai multe ori acest ideal nu exista nicaieri online sau magazine, sau in cel mai bun caz, daca exista, nu se incadreaza in bugetul meu. Mi s-a intamplat sa caut luni de zile cizmele din visul meu si sa nu gasesc. Materialul, talpa sau detaliile mici nu erau asa cum mi le-am imaginat eu. Si pentru ca sunt atat de exigenta, prefer, in orice caz,  mai degraba sa astept decât sa aleg ceva mai putin similar.
Va spun asta pentru ca m-ati vazut cu aceleasi cizme in multe dintre postari si vreau sa intelegeti motivul, nu cumpar incaltaminte foarte des, iar atunci cand o fac, vreau exact ce imi doresc.
 Rochia mi se pare mult mai draguta in realitate, i-a fost insa destul de greu domnului fotograf sa surprinda chiar toate detaliile. Iar ceea ce o face cu adevarat speciala e elementul surpriza de la spate. Nu era suficient de cald sa pot da sacoul jos, dar o puteti admira direct pe site.

Port:

Rochie Stradivarius via Brandcircus   ||  Blazer: Bershka  ||  Cizme: New Yorker

Love, D

You Might Also Like