albastru roial,

Aceeasi culoare, o capa diferita!

02:09:00 Descude 0 Comments
Alta zi cu vant in paradis. Si uite asa iarna e inca aici! E atat de frig chiar acum la Iasi ca devine dificil sa stau la poze fara o haina! Norocul meu ca am facut o obsesie pentru cape, mantii, pelerine sau cum vreti voi sa le spuneti. Recent am primit un model plin de farmec care indeplineste tot ce imi doresc: e usoara, confortabila, cu un design interesant si o pot purta atat cu tocuri cat si fara.
Puteti sa ma contraziceti daca vreti, dar pentru mine aceasta tendinta care e peste tot acum ( reviste, editoriale si multe, multe bloguri ), in afara de faptul ca e utila si tine de cald in zilele reci, are acel aspect romantic care nu poate fi comparat cu orice alt articol de îmbracaminte.
Pe site e prezentata intr-o nuanta superba de albastru royal si imi pare sincer rau ca exista aceasta discrepanta intre culori. Acum fara voia mea, am doua cape in aceeasi nuanta.

 
Desi stiam dinainte ca voi purta cizme, nu eram sigura daca o fusta sau o pereche de pantaloni sunt mai potriviti pentru o astfel de vreme. Va pot asigura insa ca aceste cizme au tocul perfect pentru a le considera perechea mea preferata pana la sfarsitul iernii, dar nu m-as mira sa descopar o alta pereche care ma va face sa ma razgandesc.
 Parul, pe de alta parte a fost un dezastru total intreaga zi.
E adevarat ca cele mai potrivite fuste pentru sezonul rece sunt cele midi, insa nu voi renunta la fustele mini mele pentru nimic in lume. Aceasta este outfitul care îndeplineste, curios, toate lucrurile mele preferate din ultima vreme. 


Am purtat:

Capa: Milanoo
Camasa: Milanoo
Fusta: Bershka
Cizme: ZaraLove,D

You Might Also Like