blogger iasi,

Accente roz in par si stelute pe camasa!

05:59:00 Descude 0 Comments

In timp ce astept intens primavara si tin pumnii strans in speranta ca zilele mai reci ale iernii au trecut, incetul cu incetul am inceput sa inlocuiesc paltoanele si puloverele din garderoba cu cele mai soft pentru a chema vremea mai buna, ceva ce cu siguranta nu poate fi realizat cu hainele groase.
Port roz in par din acelasi motiv! :) 


Rar port pantaloni si atunci cand o fac ma simt pitica, iar pentru cei cu talie inalta inca nu ma simteam pregatita. In mintea mea, imi faceau fundul si mai plat decat este. M-am inselat! Mi-am dat seama de fapt ca pantalonii cu talie inalta sunt magulitori pentru orice tip de corp, ascund ceea ce nu vrei sa se observe si in acelasi timp creeaza o silueta foarte eleganta, iar daca sunt purtati cu tocuri foarte inalte, vor oferi de asemenea, iluzia de picioare incredibil de lungi, ceea ce cu totii iubim.

Camasa cu stelute mii si mii legata in talie, fix in genul celor pe care le purtam doar prin casa cand eram mai tanara pentru ca mi-era jena. Acum nu ma mai deranjeaza sa ies asa pe strada. E scurta in talie oricum, si ma gandesc ca merge foarte bine lasata si asa desfacuta ca pe site, sau cu o fusta tip lalea, eventual bagata in pantaloni.Port:

Camasa Zara via Brandcircus  ||  Pantaloni Asos  || Botine Zara  || Ochelari H&M


Update: Trecand inca odata peste poze, observ acolo pe undeva o burtica :))
Nu aruncati cu rosii virtuale, cred ca o fi din cauza pozitiei, sau oi fi luat pranzul inainte, nu imi amintesc!


Love,D

You Might Also Like