brand romanesc,

PRODUSELE PELL AMAR. BRAND ROMANESC

03:28:00 Descude 0 Comments




Pe un blog, in mod inevitabil veti da intotdeauna peste ispite. Eu va ispitesc astazi cu unul din cele trei produse primite intr-un pachet generos. Un pachet plin de surprize concepute si fabricate in Romania. PELL AMAR COSMETICS este o firma ce utilizeaza esenta celor mai de pret daruri ale naturii. Nu am mai testat produsele lor pana acum, dar stiam despre ele asa ca a fost firesc sa ma bucur extrem de aceasta colaborare.


Primul produs pe care l-am introdus imediat in rutina mea de ingrijire, crema de zi cu factor de protectie solara UVB FPS 28+ / UVA PF 12 este o crema potrivita pentru tenul meu mixt predispus la imperfectiuni, are o textura surprinzator de groasa, foarte cremoasa si densa, foarte asemanatoare cu un unt de corp.


O folosesc de cateva saptamani si pentru ca are factor de protectie, o aplic dimineata. E noua mea crema hidratanta preferata pentru ca are capacitatea de a oferi un aspect frumos. Tenul si-a recapatat supletea si finetea, il simt mult mai hidratat si curat, dar deloc supraincarcat.
SPF-ul mare nu impiedica produsul sa intre in piele, deci cu siguranta nu este o corvoada sa il folosesc. Tenul nu straluceste, dar lasa acea pelicula alba, asa cum e cazul la produsele ce contin protectie solara.




Ma declar multumita de acest produs si sunt increzatoare cu privire la benefiicile sale pe termen lung. Nu am observat nicio iritatie, nici un cos nou, a fost un produs foarte bine tolerat de tenul meu. 

Folosesc produsul concomitent cu celelalte doua produse de care sunt foarte incantata. Urmeaza sa vi le prezint intr-un articol separat si sunt extrem de nerabdatoare sa vad schimbarile din urmatoarele saptamani.



Love,D

You Might Also Like