bershka,

Mare,soare,par in vant!

02:10:00 Descude 0 Comments

Costumul de baie,o pereche de pantaloni scurti si ochelarii de soare au insumat garderoba mea de saptamana aceasta.Sunetul valurilor pasnice a fost ceasul meu desteptator,iar trezitul de dimineata nu a fost nicicand mai atragator.Din pacate,paradisul e intotdeauna trecator si din momentul in care am coborat cu picioarele pe pamant,am pasit la realitate!


Pantaloni scurti: AICI (click catre produs)
Top/fusta: AICI
Costum de baie: AICI

Iar realitatea e ca nu am reusit deloc sa ma tin de colaborari,insa odata ajunsa acasa am incropit o noua tinuta,asa cum planuisem inainte sa plec in vacanta.Aproape toate piesele alcatuiesc ultimul colet primit de pe Kurtmann si le-am integrat intr-o singura postare,chiar daca outfitul nu e printre preferatele mele.Desi ador pantalonii scurti,port destul de rar!
Am preferat intotdeauna sa imi ascund posteriorul,nu sa il scot in evidenta,e una din zonele corpului care m-au complexat mult timp si continua sa ma nemultumeasca.

Accesoriu pentru cizma,purtat ca si curelusa:  AICI

Indiferent de modul in care privim,cred ca cu totii  avem mici obsesii de genul asta.Cu toate acestea,simt ca ceva se schimba.Poate ca e datorita timpului care trece,sau maturitatea care imi da sentimentul ca trebuie sa ma bucur de corpul meu mai mult ca oricand.Oricum,am inceput sa realizez pretentiile imense pe care le-am avut mereu de la mine,iar sentimentul de autoacceptare este ciudat,insa extrem de placut.Fiecare piesa in parte merita o postare speciala,insa timpul zboara si nu cred ca sta nimeni dupa mine!
 Va invit sa aruncati un ochi direct pe site,eu din pacate nu am reusit sa surprind detaliile si frumusetea lor,iar esarfa din ultima fotografie are cele mai fine aplicatii de lanturi si margele.

Curea:AICI
Esarfa:AICI
Bluza:AICI
Pantaloni scurti: AICI

Love,D

You Might Also Like