alb negru,

In alb si negru. Un altfel de OOTD :)

06:45:00 Descude 0 Comments


Era Iulie cand l-am comandat, la începutul lunii si în plin sezon. Stiam ca voi pleca la mare chiar în August si din calculele mele reiesea ca-mi va ajunge exact in timp. Le-am plictisit putin pe fete (Fede, Simo... îmi cer scuze), voiam detalii, vroiam sa plec neaparat cu el spre mare!
Nu l-am primit la timp si inevitabil, au existat schimbari de planuri. Mai este foarte putin din vara, vremea s-a schimbat, iar costumul de baie trebuia pozat si publicat. Piscinele nu sunt pe placul meu, nu cele publice, iar în interior mi se parea ca va fi luat drept un pictorial mai deocheat.

Si atunci am ajuns la urmatoarea concluzie, un loc ferit de ochiul lumii e cel mai porivit, un loc unde îmi pot permite aceasta mica excentritate, fara teama ca voi fi cumva surprinsa.
 M-am imaginat pe puntea unui iaht superb în Marea Mediterana sau de-a lungul unei plaje frumoase pe coasta Italiei, nu a fost greu:). Ganduri frumoase împachetate în valiza visului meu.

 Pe site e disponibil în zeci de combinatii, eu am ales alb-negru pentru ca mi s-a parut mereu ca mi se potriveste, pana la urma ele sunt culorile mele preferate, insa mi-ar fi suras si unul galben
Ceea ce face cu adevarat sa iasa în evidenta la acest costum, sunt forma si calitatea materialului, iar decupajul bikini-lor creeaza iluzia unui sold îngust. Sutienul este prevazut cu buretei care pot fi indepartati, iar bretelele sunt ajustabile.
Costumul de baie are acum o reducere de 40%.Il gasiti 
AICI

Love,DYou Might Also Like