august,

OOTD:Pe malul marii + Concurs

04:59:00 Descude 0 Comments

Cand soarele stranuta,stropi mici apar pe fata mea!Da,pistruii cei draguti presarati pe nasuc si pe obrajori:)
Poate au existat momente cand erau motiv de suparare,acum ii iubesc si astept cu nerabdare sa ajung la mare.E singurul lor moment de glorie si prin urmare,ne scaldam together sub razele de soare.


Fusta: AICI
Bluza:AICI
Fericirea e la ea acasa cand respir aer de mare si pentru ca s-a nimerit sa primesc un colet chiar inainte de plecare,am compus mintal un oufit pentru blog pe malul marii.Bineinteles ca am fost limitata la ce aveam deja in bagaj,iar rezultatul e ceea ce vedeti!

Alta idee nu am avut,fustita nu e pretioasa,nu asa cum mi-am imaginat eu ca va fi...prezentarea de pe site mi-a luat ochii si pentru prima data nu am simtit pic de entuziasm cand am rasfoit coletul.
As minti daca as spune ca e o fusta urata sau prost lucrata,e confectionata dintr-un material calitativ si are un imprimeu deosebit,dar pentru mine e o fusta simpla si lejera de vara...atat!


Parerea mea despre Rosegal a ramas aceeasi,au preturi bune,haine calitative si diferite si consider ca dupa aceasta experienta,voi comanda cu aceeasi placere,dar cu un pic mai multa atentie.


Pentru ca eu nu o port,ofer fustita(marimea S) unei cititoare mai entuziasta ca mine!


Ce trebuie sa faceti:
 
-Sa ma urmariti prin GFC
-Sa dati share pe Facebook imaginii de aici
-Sa intrati pe Rosegal si sa lasati in comentariu link-ul cu produsul preferat
-Comentariu aici pe blog cu pasii urmati

Concursul se incheie pe data de 20 August,iar castigatoarea va fi aleasa aleatoriu!

Love,D 


You Might Also Like