Peach Satin-Review Maybelline Dream Touch Blush

04:52:00 Descude 0 CommentsDupa luni si luni de curiozitate si interes pentru blush-urile crema,va spun de pe acum,le iubesc.Pardon,il iubesc,ca e doar unul.Unul mic,piersiciu si foarte cremos!
Unul dintre lucrurile cele mai surprinzatoare a fost dimensiunea,ma gandeam la marimea unui fard de obraz,dar defapt e destul de micut,insa e adanc si poti sa-ti scufunzi degetele in el fara probleme.Referitor la asta,prefer o pensula de stippling pentru a evita creearea unui teren propice pentru bacterii,desi degetele mi se par cea mai buna metoda de aplicare pentru un blush crema,dar se poate obtine un rezultat frumos si cu ajutorul unei pensule.Mi se pare destul de simplu de aplicat si se construieste o nuanta frumoasa cu usurinta,strat peste strat.


Formula e incredibil de usoara si matasoasa,cu un finish de satin,dar cu usurinta unei creme care se topeste in contact cu caldura pielii,ca untul.Ofera tenului o stralucire naturala,fara a accentua zonele cu probleme,cum ar fi liniile fine sau zonele uscate.
Rezultatul e foarte natural,transparent,fara niciun strat suplimentar.
Singurul dezavantaj e gradul de pigmentare,dar cum am spus,se poate ajusta intensitatea culorii prin adaugare treptata,insa eu il folosesc si ca iluminator pe pometi si imi place chiar mult.
Acum are o mica reducere pe ProduseCosmetice.ro,dar chiar si asa,mi se pare un pret rezonabil.


In ceea ce priveste rezistenta,nu va faceti griji,textura cremoasa nu reduce durata de viata a produsului pe obraji,cel putin pe tenul meu a ramas intreaga zi,in timp ce unele blush-uri pulbere dispar in cateva ore!

Pe scurt,veti intelege,m-a cucerit!
Il puteti comanda de aici!


Love,D

You Might Also Like