coronita de flori,

Rochia alba cu decupaje Zara

04:20:00 Descude 0 Comments





Noul sezon a sosit, eu m-am impacat cu albul si astazi, la 25 ani, pot spune ca asta e prima mea rochie alba, ba mai mult decat atat, am vrut sa incep vara imbracata intr-una, asa ca Duminica 1 Iunie, pe ploaie si pe vant, m-am motat, m-am aranjat si am iesit la pozat. 



Rochie: Zara via Kurtmann | Sandale: Pull&Bear | Coronita: Choices
 

Uneori, doar cu gandul stii ca ai nevoie de o piesa in garderoba ta si apoi stelele se aliniaza pentru a ti se indeplini dorinta. Tocmai cand ma gandeam la o rochita alba si ma imaginam imbracata cu ea, in casuta de mail ma astepta deja o colaborare frumoasa si neasteptata. Mai comandasem de pe Kurtmann (click), stiam ca in spatele acestui proiect sunt oameni promti si comunicativi si ca au o sumedenie de modele la preturi foarte accesibile, asa ca am fugit rapid la sectiunea Rochite, am adaugat XS in cos si am asteptat.
Avantajul e ca a doua zi te bucuri deja de produse, toate coletele sunt trimise prin curier.






Uneori imi place sa ma transform intr-o doamna sau o printesa si in general ador sa port haine mai sofisticate, iar rochita asta mi se potriveste ca o manusa.
Initial am gandit tinuta cu sandale negre, dar am optat pentru sandale nude pentru a diminua contrastul si am adaugat un strop de culoare de vara in par si cercei corai. 



Love,D 

You Might Also Like