Be you "The One by Oriflame"

01:34:00 Descude 0 Comments
In cazul in care exista o parte a corpului cu care sunt exigenta in privinta produselor,cu siguranta este vorba despre fata mea.Am religios grija de tenul meu si uneori nu ezit sa investesc mai mult decat in mod normal pentru a-i oferi cele mai bune produse.Pentru mine,avand un ten frumos si sanatos este o prioritate.

Sunt pasionata de cosmetice si noua campanie Oriflame m-a atins,recunosc,imi surade ideea unor noi produse si daca asta e partea mea preferata,cum sa nu accept???E o provocare:)
The one este noua gama de produse cosmetice marca Oriflame,impartita in trei categorii:Mega Impact,Frumusete de zi cu zi si Ultra Rezistenta.


E clar ca produsele Oriflame au o semnificatie aparte pentru fiecare din noi,nu cu ele am crescut?:D Uitasem cat de captivant e sa rasfoiesti o brosura Oriflame si se pare ca a reusit sa imi trezeasca amintiri frumoase si de mult uitate!


*Cu aceasta postare imi exprim dorinta de a participa la noua campanie dedicata bloggerilor din Romania si curiozitatea de a testa noile produse!


Love,D

You Might Also Like