Shopping haul!

10:33:00 Descude 0 Comments


Am tot amanat si ametit aceasta postare incat unele din produse nu mai sunt de mult "noi".
Ianuarie a fost o luna plina si cu toate ofertele si promotiile,a fost greu sa stau deoparte.Cea mai mare "prada" e de ordin vestimentar,azi doar cosmeticele cu care cred,nu am exagerat.Jumbo eye pencil-nuanta Milk
E atat de laudat si asa curioasa cum sunt,am cedat.Il declar cea mai buna achizitie si pe buna dreptate,aceasta mica bijuterie face minuni cu fardurile sau cum imi place mie sa spun,parca le da viata.


 Nr. 077 si 431Rezist cu greu in fata ojelor,recunosc ca am mai multe decat trebuie si ar fi o rusine sa nu le folosesc pe toate.Urmez insa o regula,daca termin una...o inlocuiesc cu alta.
Ehh,si daca tot m-am trezit in fata standului Flormar,zic sa fie doua.Sa imi fie cu iertare!

Bioten-crema antirid pentru ochi
Am inceput sa o folosesc de doua zile,pare pe gustul meu,dar asta ramane de vazut pe parcurs.
O alta achizitie pe placul meu a fost crema de zi Nivea Aqua Effect-o placere olfactiva,acelasi miros clasic,dar parca imbunatatit.E cremoasa,si pe cat e de hidratanta,pe atat e de "light".Dupa o perioada lunga de recipiente exfoliante in teste,mi s-a facut dor si in sfarsit ma bucur din nou de scrub-ul meu preferat,Thai Spa cu cacao.Am mai spus-o si ma repet,imi place la nebunie mirosul delicios de cacao,exfoliaza ca nimeni altul,ambalajul e practic,dar se termina prea repede.


Cam astea au fost micile mele cumparaturi!


Love,
    Descude

You Might Also Like