Time for September Empties!

11:10:00 Descude 0 Comments


 Toamna este un anotimp de tranzitie,atat fizic,cat si spiritual.
Pentru majoritatea dintre noi,nu e o schimbare usoara...sa nu uitam ca lasam in urma un anotimp minunat.
Sunt sigura ca am mai spus ca nu sunt o iubitoare a toamnei,insa e un anotimp frumos si trebuie luat ca atare:frunzele uscate si castanele,dovleceii,strugurii sunt doar o parte din minunatiile ei.

The autumn scents are gorgeous,too!

Trebuie doar sa fac o lista cu lucrurile frumoase si sunt sigura ca o voi iubi!

 Trecand de la o idee la alta,septembrie a trecut,deci e timpul pentru cele consumate.


Cu apa termala de la Ivatherm m-am racorit la mare si asa am si reusit sa o termin,nu i-am gasit o alta intrebuintare sau un alt efect benefic.
Lotiune de corp la kilogram sa nu va cumparati decat daca sunteti sigure ca sunteti lesinate dupa produs.Eu m-am pricopsit cu butoiul asta de la Avon si am crezut ca nu il mai termin.
Pentru par am avut masca de la Kallos care costa fix 5 lei si e numai buna pe post de balsam,are o textura tare interesanta si un miros frumos.Am terminat si spray-ul leave-in Pantene Pro-v Restorativ,foarte bun pentru parul uscat.


Farmasi Stay Matte e un fond de ten pe care il cumpar de fiecare data cand sunt in dubii,l-am avut de nenumarate ori.Acum l-am cumparat in nuanta cea mai deschisa pentru a-l combina cu BB cream-ul Holika Holika(si el pe terminate),pentru ca e mai inchis decat tenul meu.
 Today Avon-un parfum dulce,cald potrivit anotimpurilor racoroase,insa nu si mie.Patru ani mi-au trebuit sa il termin,as fi putut sa il daruiesc altcuiva...mereu i-am mai dat o sansa,si iata sticluta goala.

Love,
    Descude

You Might Also Like