L'Occitane en Provence-Collection de Grasse

13:09:00 Descude 0 CommentsPe pagina de Facebook a celor de la L'Occitane s-a desfasurat un concurs pentru bloguri si eu am fost printre castigatoare.Premiul a fost o apa de toaleta 7.5 ml la alegere din cele 4 din noua colectie "Collection de Grasse".
Am avut de ales dintre aromele:
Iasomie & Bergamota, Magnolie & Mure, Vanillie & Narcise, Ceai Verde si Portocale Amare,mie mi-a cazut cu tronc combinatia vanilie&narcise.
Alegerea a venit de la sine,iubesc parfumurile invaluite de vanilie,acum insa daca ar fi sa aleg din nou,magnolie&mure e demna de bagat in seama.


I-am desfacut capacul,l-am adulmecat indelung si prima reactie a fost plina de entuziasm,apoi o picatura pe incheietura mainii si pentru un moment am retrait duminicile din copilarie,inainte de a merge la Biserica cu bunica,ne dadeam amandoua cu apa de colonie,apoi ne indreptam spre slujba.
Acelasi miros pregnant,puternic si vesnic.


 Aroma sa se muleaza perfect pe femeile puternice,mereu in centrul atentiei si care capteaza toate privirile,e clar ca nu e pentru mine si nu m-a cucerit.

In schimb,ma simt cu adevarat norocoasa ca pot pastra amintirea bunicii in sticluta si chiar si peste ani,sper ca amintirea sa fie la fel de vie.


Pretul unei sticlute de 7.5 ml(ca a mea) costa 45 lei si se gasesc in farmaciile Sensiblu.
Parfumul rezista o zi intreaga,fara probleme.
Cel putin la capitolul rezistenta,chiar m-a uimit.


You Might Also Like