Balea vs. Gerocossen-Bronzul meu de vara!

10:32:00 Descude 0 Comments


E greu sa te bucuri de un bronz frumos daca ai un ten deschis la culoare si cum toate vin la pachet,cu pistrui si multe alunite.
Ma feresc de razele soarelui cat pot si la plaja folosesc SPF 50,nu pot sa visez la o piele aramie decat prin alte metode si cel mai simplu e sa apelez la autobronzante,le prefer pe cele cu bronzare treptata...cu cele clasice a fost un dezastru de fiecare data.
Pana acum am incercat  Balea-Magic Summer si Gerocossen-Summer Skin .Ambele au aceleasi caracteristici,coloreaza uniform,in mod normal dupa 4 utilizari obtii o nuanta frumoasa,insa trebuie sa precizez ca e un bronz discret.
Nu lasa urme inestetice si asta e unul dintre motivele importante pentru care prefer lotiunile cu bronzare treptata.
Le recomand cu caldura,preferatul meu ramane insa Balea-Magic Summer in ciuda mirosului intepator specific pentru ca bronzul e mai intens si se observa dupa doar o utilizare.
Gerocossen-Summer Skin imi place pentru textura untoasa si pentru mirosul citric.
Pentru a accentua bronzul si pentru a-l scoate in evidenta,imi place sa aplic o lotiune cu particule stralucitoare(Avon Skin So Soft).


Balea-Magic Summer va ramane o amintire frumoasa pentru care merita multumiri Simona pentru tot efortul depus.
Gerocossen-Summer Skin il voi mai cumpara daca nu vor existe alternative,dar am pus deja ochii pe o lotiune asemanatoare de la Cosmetic Plant.

You Might Also Like