Yves Rocher time!

05:06:00 Descude 0 Comments


Calitatea putinelor produse marca Yves Rocher pe care le-am incercat,printre ele numarandu-se si doua parfumuri,So Elixir(cred ca toata lumea il are) si o mostra de 5 ml Moment de bonheur(suficient cat sa ma convinga cu aroma sa) m-au determinat sa plasez o comanda,si in mod ciudat un parfum de a carui miros habar nu aveam...Vanille Noire.
Se intampla rar,dar totusi se intampla.Fara sa stiu dinainte daca imi va placea sau nu,am asteptat coletul acesta cu atatea emotii si am fost de vreo trei ori la posta pana sa ajunga, a fost destul de riscant,inca nu ma dau banii afara din casa si ar fi fost o dezamagire care m-ar fi convins ca parfumul trebuie testat inainte...spun "ar fi fost" pentru ca imi place mai mult decat mi-am imaginat.


Am beneficiat de o reducere de 50 lei iar transportul a fost gratuit.
Si asa cum Yves Rocher ne-a obisnuit,am primit cadou o apa de toaleta Rose Fraiche(100 ml) care e atat de "Aurora",iar pentru inscrierea la newsletter am primti un deodorant Tendre Jasmin,si cu ocazia asta am mai adaugat un parfum in wishlist,pentru ca iasomia e una din florile mele preferate iar deodorantul miroase sublim,imi inchipui ca parfumul e de vis.
Voi testa si noua crema Ovale lifting pentru zi,ce-i drept pliculetul pe care l-am primit probabil imi va ajunge pentru 2-3 utilizari,dar suficient sa imi dau seama daca imi place sau nu.

Yves Rocher isi trateaza clientii intr-un mod deosebit,oferindu-le cadouri pentru fiecare comanda si din punctul asta de vedere m-au castigat,uitasem cat e de placut sa descoperi in cutie ceva ce nu te asteptai sa primesti.


You Might Also Like